Dagens fail

När jag klockan nio på kvällen kom på att min cykel står på stationen. Antingen kunde jag bli ditskjutsad och cyklat hem den eller så kunde jag gå till stationen imorrn. I vanlig ordning bestämde jag att det där var nåt for future Emma to deal with. Följaktligen kommer jag att få en frisk morgonpromenad strax efter klockan 06:15 imorgon.


Ska det regna?


Sommarens sista dagar?


Mot sydligare breddgrader.

Ligger lite efter i mitt uppdaterande. Sorry. Är på väg till Arlanda för min första affärsresa. Ja det är kanske bara jag som kallar den så men jag är lite excited. Har på mig kavaj och allt och känner mig riktigt businessig. Tänkte att jag skulle få sovmorgon. Icke. 05.30 gick jag upp. Men det är en fin soluppgång.


Power nap i Vasaparken


Now what?!


Hej igen. Helgen.

Har haft besök av fröken E i helgen. Min personal shopper och livscoach. Ja, jag försöker ju coacha henne i livet också förstås. Det är alltid lättare att lösa andras problem än att fixa till sina egna. Vi har ju en sån otrolig livserfarenhet vi två så visdomsorden bara flödar ur oss när vi ses. Det är rent av konstigt att vi inte redan skrivit var sin biografi.

Det var kulturnatt också. Vi hamnade i en kurdisk långdans en sväng på natten. Det var kul men det var inte mer med det. Tidigare på dan sneglade vi på line dance. Lärde oss stegen efter 30 sekunder och fick lära oss att "om man är från landet är det helt ok". Vi ramlade även in på donken, på storken och såg på klass 3 a som dansade till ghostbusters. (Ramlade även över en kavaj, en jacka, 5 par strumpor, strumpbyxor, ett par skor och en topp. Samtliga utom toppen i den spännande färgen svart. toppen är vit.) På det hela taget en lyckad och händelserik helg. (Ja mest händelserik och inte så lyckad ur plånbokens perspektiv då...)


To do...

Är hemma och är sjuk och rensar lite bland mina pappershögar... Hittade den här lappen. Kan iaf bocka av en! :)


Snörvel

Det är väldigt synd om mig. Jag har ont i hela kroppen och lock för öronen och täppt i näsan. Uff. Ska nog ta ett piller till.


RSS 2.0