Världens mest otippade soluppgång


Gissa djuret


On tour

Då var man i Visby. Har besökt "Dag the stag the king the man", som han kallar sig, på Fårö i två dagar. En privat guidning till lite mindre turistiga ställen. Najs. Visby är gammalt men natten är ung. Vi är på Munken. Antagligen äger nån kändis det här stället. Alla ställen i Visby ägs av kändisar. De verkar tycka det är kul. På munken kan man tappa bort sig säger Dag men jag har inte tappat bort nåt. Bara en sarong men det var igår.


Life is good


Såhär kan man ha det


Det kallas semester

 
Ja, här går jag runt och gör ingenting. Och det får jag betalt för. 

Just sayin'


Öluff

 
Idag har det varit en bra dag. Igår också. Och i fredags med för den delen. Jag öluffar i Stockholms skärgård kan man säga. Eller så kan man inte alls säga det. För jag är inte i stockholm och bara på öar emellanåt. Men jag säger det ändå för jag tycker det låter kul!
 
 
Fick för övrigt min första facerape igår. Den löd "Sjåå jhääfla fullj!!" och jag hade likeat den. Jag visste att det var en dålig idé att börja facebooka från mobilen.

Stress

Idag däremot hann jag inte med tåget... Men jag sprang ändå. Så svettig är jag!


Flex och tågtransport

Av nån anledning ligger min flex alltid på minus. Lite inconvenient såhär sista veckan innan semestern. Speciellt när man behöver sluta tidigare varje dag. Men det är klart imorrn har jag inget för mig.

 

Hursomhelst har jag gått lite tidigare idag också för jag ska nämligen hälsa på i Storvreta och ta reda på vad två av mina favoritkids har haft för sig och be dom berätta om Legoland!

 

Jag har varit på Legoland en gång. Jag kommer inte ihåg så värst mycket. Mest att vi käkade glass och att jag fick en indianfjäder att ha på huvet. Det kan vara så att jag sett det där på kort också. Och att jag inte alls kommer ihåg.

 

Jag har alltid trott att jag har ett bra minne. Men motsatsen har bevisats gång på gång de senaste åren. Jag kommer inte håg några exempel. Vilket skulle bevisas.

 

Jag och Tilla sa ofta det på högstadiet (eller kanske snarare jag med det korta minnet då), När vi hade skojbråkat på mattelektionerna och det sen hade gått en kvart eller så, "Glömt men inte förlåtet!"

"Vilket skulle bevisas." sa vi inte alls lika ofta. Men vi har väl blivit synnerligen välartade ändå... Förutom mitt minne då. Ja...

 

Det jag egentligen skulle berätta var att jag sprang till tåget. (ja det har väl hänt att jag sprungit till tåget förut...) skulle egentligen med 15.44-tåget men förstod redan på tunnelbaneperrongen att jag hade chans att hinna med 41-tåget. Så jag sprang. (förresten klev det på ett gäng tyskar på östermalmstorg. Kul!) klockan var 15.39 när jag klev av tunnelbanan, 15:40:12 när jag sprang förbi avgående-tåg-tavlan och 15:40:28 när jag blippade kortet på perrongen. Astmatisk rusade jag mot förstaklassvagnen och skrek: HINNER JAG MED!? Samtidigt som konduktören viftade med vänsterarmen och blåste i visselpipan. Utan att vänta på svar kastade jag mig förbi honom och tog trapporna upp till vagnen i ett kliv för lite. Föll pladask. Tittade mig snabbt omkring och reste mig upp. Det verkade ha gått obemärkt förbi. Och de enstaka förstaklassresenärerna sneglade bara upp för att se efter vad det var för flåsande vind som susade förbi.

 

Oklart vad det är jag ska göra på de här 3 extra minutrarna jag får i Uppsala. Men svettig är jag! :)


Hoppsan!

Nu publicerades inlägget från en dryg vecka sen... Well well. Det är måndag. Jag sitter på tåget. Jag har glömt mina hörlurar. Om en vecka har jag semester. Sweet.


Home sweet home

Och morsan rensar jordgubbar! :)


Bilderna

Ja det verkar vara då det skiter sig. När jag ska lägga upp kort. Försöker igen.


Det är visst nån som är tillbaka

Jaharå. Nu funkar bloggappen igen! Så nu ska nog här bloggas! Synd att mitt Vätterninlägg försvann i cyberrymden... Jag är on the road again. Mellan Västerås och Karlskoga. Bytte buss i Västerås och där verkar det vara nåt hallaballo. Bilar och blinkande trafikljus. Jag är ju för övrigt fascinerande ointresserad av just bilar. (Och fascinerande intresserad av elledningar.) Anywho... Det är ett aningens mulet sommarsverige jag åker igenom. Men varmt och vackert är det. Så lyssnar jag på sommarpratare. Ja just det. Jag är ju på väg hemhem för att jag ska simma imorrn. Jag har kommit över en våtdräkt och laddat i flera... Ja who am I kidding? I flera minuter! Jag har inte tränat nåt och varken ätit eller druckit eller sovit rätt. Men fett flyter bra! Så vad rätt mat är är ju lite relativt. Och så ett gäng bilder från de senaste veckorna. Tjingeling.


RSS 2.0