Höjden av lättja

Jag har snoozat väldigt länge den senaste tiden. I onsdags 60 minuter, i torsdags 40 minuter, idag endast 15. Så det går åt rätt håll i alla fall. Sitter på eko och försöker bli klar med fyra sidor om Internet och transporter. Det går sådär. Jag jobbar bäst under press. Eller rättare sagt: jag kan inte jobba utan press. I och med att jag tog bort min länk till "spela Mahjong på Internet" är jag ett steg närmre att bli klar. F påstår att jag är svag för att sortera. Det kan ligga en uns sanning i det. Bevis: jag gillar Mahjong, tetris, quadrapop, jewel quest. Alla dessa spel går ut på att man ska para ihop, föra samman, få samma färg eller lägga rätt bitar på rätt plats. När jag inte har nån tid i världen gillar jag också att sortera i lådor och skåp. Badrumsskåpet var mitt senaste offer. Fast bara min sida. F får sortera själv (not gonna happen).

Dagens bekännelse: Jag tuggade tuggummi igår istället för att borsta tänderna.

Idag hittade jag äntligen mitt kårleg! Det låg såklart i min tyska gramatikbok. Jag lämnade tillbaks den idag och bläddrade snabbt igenom den för att se att jag inte hade några lappar i den. Det hade jag. Och ett kårleg. :D Så nu kan här gås på nationer igen!!

Jahopp. Åter till Internet och transporter. Via facebook...

It is my profesional opinion that now is the time to.... PANIC!

Min att-göra-lista är gigantisk, och den blir inte mindre med tiden.

Dagens jobbiga överraskning:
Föreläsningen börjar visst 18 och inte 17 vilket betyder att jag varit på ekonomikum i drygt 3 timmar. (För övrigt slutar den inte heller 20 utan 20.30 jippie...)

Dagens glada överraskning:
Croissanten jag köpte här på eko. Det visade sig att den hade choklad inuti sig. Yum, yum.

Idag är jag inte sugen på Wellingtons. Inte alls faktiskt. Nötkött. Usch och fy!

Jaha. Då börjar snart föreläsningen. Ett Mahjong hinns nog med ändå.

Chip.

Hunger

Är otroligt sugen på Wellingtons. Råkar sitta och kolla på Hell's Kitchen när jag är hungrig. Dumt. Mmm Wellingtons är oxfilé som är inbakad i smördeg. Yum, yum. Har aldrig ätit det men kan tänka mig hur det smakar. Aaah kött! Synd bara att jag går kursen "Klimatet, energin och det moderna samhället". Tydligen är det inte så miljövänligt att äta nötkött. Typiskt.

Måste äta nåt NU.

Ciao

RSS 2.0