Morgonens insikter

Insikt nr 1: Jag har upptäckt varför jag har försovit mig sen jag uppgraderade till iOS 7. Det är för att jag har stängt av alarmet istället för att trycka på snooze. Då är det lätt hänt att man sover vidare istället för att vakna. 

Insikt nr 2: Jag sover ju i loftsäng. Därför händer det med jämna mellanrum att jag dunkar i huvet, eller en fot eller så, i taklampan. Då händer det att lampan går sönder. Den går även sönder om någon, till exempel Bengan, försöker kasta upp något, till exempel en vattenflaska, i sängen och istället träffar lampan. Den har varit trasig i ungefär... ja, kanske två år. (Don't judge me.)

Or so I thought. Idag var nämligen en sån morgon då jag dunkade i en kroppsdel i lampan, närmre bestämt en armbåge. Inte mer med det, förutom att jag nu har ont i armbågen. OCH att lampan började lysa!! 

Så vad har vi lärt oss av detta? Jo! Bara man ignorerar sina problem tillräckligt länge så löser sig allt!

Hösten är räddad

Denna video har gått på repeat de senaste veckorna. Självklart har jag lärt mig dansen.
 
 
Den är ur ett norskt program som heter I kveld med Ylvis. De har även gjort Intelevator och så har de David Batra och hunden Åke som Sidekicks. Och nu har jag upptäckt att femman visar programmet! Hösten är räddad!

RSS 2.0