Oh lazy day

Efter avslutad tentaperiod blir man liksom motsatsen till handlingskraftig. Hårdslappade fram till 16 igår. Sen gick jag i och för sig på en ny kurs. Klimatet, energin och det moderna samhället. Anyways, på allmän begäran av mina hundratusentals läsare. Här kommer lite bilder från måndagen!

08:39 Gult hav av löv som svishar förbi under mig
när jag far fram på min racer-cykel mot Gimogatan!



08:48 Gimogatan, Uppsala. Ångestens, förtvivlans & hopplöshetens plats.

13:16 Gimogatan, Uppsala. Lättnadens, lyckans & framtidstrons plats.


Jag gick till Konsum för att inhandla nödvändigheter till en sjuk pojkvän (M&Ms peanuts & Bravo-juice med minst 3 sorters frukter). Sprang på ett tidningsomslag med allas vår Maria. Jag gillar att prata som henne. På något viiis. :) Efteråt träffade jag Lillfot för första gången. Han var underbar.



Kvällen så. Fridas place. Hade aldrig varit där förut, men hon bor i min syrras gamla trappuppgång! Hon hade det mysigt. Vi hade med chips och jag visade det ultimata sättet att servera chips, som Älin lärt mig. De blev oerhört imponerade. Vi drack vin, försökte se fötterna både utåt & inåt och Frida demonstrerade olika storlekar på IKEA-påsar genom att visa hur svårt det var att få plats i den mindre.

Gårdagen gick som sagt ut på hårt slappande. Dagen har jag spenderat hos min syster och hennes söta barn. H och jag tränade på att stå upp medan han ivrigt försökte knapra i sig mina fingrar med sin förvånansvärt starka, tandlösa mun. Jag och J byggde lövhögar och sen lekte vi båt som gick ut på att flytta upp alla hans leksaker på sängen. Ungefär som när jag och Sol lekte finlandsbåt när vi var små. Minus sovandet.

Ikväll kom en gammal goding på besök! Mysigt. Vi käkade kladdkaka och kollade på Bonde söker fru och kom fram till att Roger är rätt freaky. (Språkpolisen har somnat)


Sofie! Closest till godis & teleport jag kom idag. Vet inte vem galningen till höger är...

Det börjar visst bli höst...

...men den är aldrig riktigt lika grym och svartvit som man tror.


Bildbevis

Vad är det som är svartvitt med det här? Man måste ju bara gilla hösten när det sprakar av färger överallt! Okej okej, jag vet att det regnar och är trist ibland, men är det inte häftigt ändå att träden kan lysa upp såhär i det gråa trista. Jag gillar träden, jag!


Ljung

Blomaffären vid Folkes sålde ljung för 10 kr styck. Min syrra skickade dit mig på ett mission att köpa 14 stycken. Snygga, men själv har jag lagt ner blomlådeprojekten för det här året. Möjligtvis återkommer jag 2010.

So, förutom att filosofera mig bort bland träd och gula löv har jag faktiskt åstadkommit nåt idag. Jag har pluggat. Missade att det blev vintertid idag, så jag var uppe extra tidigt och var på ep redan halv nio. Ep betyder Engelska parken för de som inte är inbitna studenter/inte fattar mina förkortningar. Nynnar nästan alltid på den här när jag är där:



Aaaah tänk om man kunde dansa rumba. Det skulle va grejer det!
Nej nu ska jag se slutet på Ensam mamma söker! :)

tentaplugg

EP hela dagen. Vi var ganska duktiga. Till vår lycka fick vi låna Fridas ultimata pennset!

Massor med färger!

Favvo-färgen.

Har just varit på konsum och inhandlat lite nödvändigheter. (GOOODIIIS) hrm ja anywaay. Nu ska vi kolla på http://www.imdb.com/media/rm1799064064/tt1049413. Tror den kan va bra. Gubben är ju söt iaf! :)

Hä på re!

En trött dag

Snoozade till 07.42. I teorin bör jag åka till skolan senast prick (i praktiken händer det aldrig, inte heller denna morgon). Tog med mig frukosten och satte mig på cykeln och kom ihåg att jag hade pyspunka. Det kluriga med pyspunkor är att om man pumpar upp den klarar man sig nån dag och hinner glömma bort att den var ett problem. Efter en sväng förbi Leffes ordnade det hela upp sig och jag kan glömma bort problemet i nån dag till... Efter en sömnig föreläsning med näst intill total förvirring spenderade vi en timme (60 minuter alltså! 3600 sekunder) i datasalen för att skriva ut. (Unix-datasalarna är de enda där man fortfarande kan skriva ut gratis, därför vallfärdar nu pollax/ångströms alla studenter dit vilket leder till överbelastning av de stackars apparaterna som trött spottar ut papper efter papper. Som pricken över i är både hissen i hus 1 och 2 tillfälligt ur funktion, så man måste upp fem våningar. Tillfälligt verkar inte vara nån timme, utan snarare nån vecka eller så.) Fick inte riktigt alla papper vi ville men nöjde oss ändå och satte oss med Frida & Sofia vid lyxtoan och tentapluggade energi resten av dagen

Betski klappar om stackars skrivaren, Cissi hejjar på och the girls som sitter inne på all kunskap pluggar flitigt.






Hej hopp!

Nu ska jag för femtielfte gången försöka blogga. Vet inte egentligen vad som är skillnaden nu från andra gånger, men har en liten känsla av att det kommer gå bättre. Den här gången har jag i alla fall fattat att man kan programmera lite i koden. :) och eftersom jag är en sån fenomenal programmerare har jag idag lyckats göra min egen "header", med en nynedladdad font. Ursäkta, nynedladdat typsnitt. (Språkpolisen hötter med pekfingret och säger: Finns ett svenskt ord, ska detta användas! Tyvärr vet jag inte vad header är på svenska eftersom jag såg ordet för första gången igår.) Kodningen gör hursomhelst bloggandet lite mera spännande.

Det går lite trögt att trycka ner delete-knappen. Jag tror det har nåt med rödvin att göra.

Ciao

RSS 2.0