Abu dhabi dooo

10,6 °C var det i mitt rum igår kväll. Efter lite snickelisnack med ägaren kom elementen så småningom igång igen. Somnade ändå under två täcken. När jag vaknade hade temperaturen stigit med mer än 10 grader... Nästan lite svettigt.

Kollade på julkalendern med alla sambosarna i morse. Det var fortfarande mörkt ute och vi drack kaffe och åt pepparkakor. Mysigt! Den verkar ha potential. Imorgon får jag kolla på den själv. De andra ska iväg tidigare. Hur nu det är möjligt. Den går ju liksom mellan 7.15 och 7.30. Jag ska nog försöka kolla varje morgon. Då kommer jag ju upp i tid! Inte för att jag kommer dit jag ska i tid för det, men det ökar ju chansen.

Idag har det varit jäddrigt kallt. 20 minus. Minst! Det är ju tur att jag inte pluggar på SLU ändå. Det är så kallt att tramporna på cykeln åker runt av sig själv om jag tar bort fötterna. Nu har hon dubbdäck. Maria alltså.

Älin har åkt iväg mot Indonesien. Hon är i Abu Dhabi nu. Dit vill jag också men det är tydligen dyrt där (om man inte blir bjuden att bo gratis på ett lyxhotell med egna betjänter som i SATC2.) Så länge (fram till det att jag blir bjuden) vill jag först och främst till Marocko. Same same but different.

Imorgon måste jag göra 300 sit ups. Suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0