Pemma, exjobbet och onepiecen

Tidigt i ottan steg hon upp. Drog på sig sin overall utan att passera gå. Förbannade post- och telestyrelsens oförståeliga rapport men låtsades att hon förstod vad DoS och DNS kunde ha med elnät att göra och skrev ner det ändå. Berömde sig själv för att ha sparat en halv pizza från igår som fungerade utmärkt som lunch. Kylan kröp in i huset och overallen kompletterades med raggsockor. Hon lärde sig att göra avsnittsbrytningar i word för att få romerska siffror i ena delen och vanliga i den andra.


Dagens outfit
eller
Konsten att klä sig som en vinnare

Jacka - Intersport (?)
Overall - Lindex Kids
Raggsockor - Åsa-stickade
Skor - Stadium

Hon städade huset och hon återvann plast och papper. Hon hjälpte ett gäng batterier hitta hem till holken. Hon exjobbade lite mer. Hon åkte till Gränby för att handla, fick ett naivt infall och provade snabbt några jeans på HM. Gick därifrån och handlade på kvantum istället. Kom hem. Käkade fem mackor till kvällsmat (även kallad vanlig kvällsmat). Funderade sedan på om hon skulle skriva exjobb eller duscha. Pest eller kolera. Hans Rosling säger att man alltid ska välja kolera. Så hon väljer nog duschen.

To be continued...

Ps. Förtydligande: Hon åkte inte till Gränby i dagens outfit. I den återvann hon bara. Det får man.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så kallt som vi haft det här hemma hade jag nog behövt en onepiece. Jag har fått köra plyschbyxor och hottie (varmvattenflaska) istället. Skulle jag ha en onepiece skulle det vara en blåvitrandig, tror jag. :)

Ha det bra!

Sara

2012-01-22 @ 20:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0